dimarts, 26 de juliol de 2011

S’inicia el projecte SILMAR a les Costes del Garraf

Per mitjà d’un conveni amb el Consorci dels Colls, i amb la col·laboració dels submarinistes de Pro Mar, la Fundació Mar inicia el projecte SILMAR a les costes del Garraf.

Aquest projecte es una  Acció de vigilància permanent de l’estat del patrimoni litoral mediterrani espanyol que funciona en xarxa, i  gràcies a la participació voluntària de la societat civil, les empreses i les organitzacions socials vinculades a l’ús, gestió i conservació del medi marí.

Permet tenir un control permanent de l’estat del fons marí; Augmentar el coneixement del nostre litoral; Sensibilitzar la població i oferir-los una eina per a la participació activa en la conservació del medi; Apropar la biologia i la investigació científica a la societat; i Impulsar accions de custòdia marina entre la societat civil i les administracions públiques competents amb la voluntat de conservar i tenir cura del medi marí litoral d’una forma perdurable i participativa. 

Per determinar les àrees d’estudi se seleccionen les estacions de control amb més interès científic i que siguin les més representatives per determinar la qualitat del medi litoral i la seva biodiversitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada